Masters
in Aluminium Constructions

VAMA wil zich zichtbaar onderscheiden op de markt door hun persoonlijke aanpak én vernieuwde projecten. Kom je bij VAMA, dan kom steevast bij Tom van den Branden of Andy Massot terecht, de twee zaakvoerders.

Van den Branden

“Maken wat iemand anders niet kan maken, dat is wat wij doen. Omdat we zo gebeten zijn door ons vak, zijn we ook zeer goed op de hoogte van alle trends en nieuwigheden. Op die manier willen we onze klanten de beste service blijven bieden met de juiste producten. Dat proberen we ook te weerspiegelen in onze toonzaal. Die is recent vernieuwd: je ontdekt er de jongste trends en nieuwigheden. Grote, moderne en moeilijke projecten zijn helemaal ons ding en daar willen we dan ook mee uitpakken. Daarom noemen we onszelf ook Masters in Aluminum Constructions.”

Tom Van Den Branden, zaakvoerder VAMA

Tom van den Branden
Andy Massot

Massot

“Met ons tweeën staan we in voor de verkoop én zorgen we voor de uitvoering van de werken. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten exact weten wat ze van VAMA mogen verwachten. Doordat Tom en ik alles zelf doen, hebben we een zeer grondige productkennis én veel praktische ervaring. We voeren samen met ons team de plaatsing uit en kennen onze producten dus door en door. Bovendien plegen we geregeld overleg met architecten, zowel over het technische als het esthetische aspect. Daardoor kunnen we oplossingen voorstellen die aan alle vereisten voldoen. Bijna elke dag leer ik iets bij en die kennis breng ik met plezier over aan onze klanten. We merken dat klanten dat heel erg weten te appreciëren.”

Andy Massot, zaakvoerder VAMA